Heisan Jan,

Jeg har just köpt og fått boken om Radio Nord. Fantastisk! Jeg köpte for flere år sedan "Radio Nord kommer tilbaka", som jeg har haft stor nøje i at læse … flere gångar.

Jeg har också bestilt skivan som kommer senere …

Jeg har fulgt offshore radio siden ’65, där jeg lyssnade til Caroline, London o.s.v. I Köpenhamn lyssnade jag också i 63 til Radio Syd.

Det er en fantastisk bok du har skrevat. Tillykke med den!

 

Poul Foged, via email

Jag har nu snabbt plöjt igenom boken som överträffar mina förväntningar med råge. Författaren har gjort ett gediget forskningsarbete och letat fram mängder av nya uppgifter. Och många bilder som jag aldrig sett förut. Och trycket är så bra att man med förstoringsglas i flera fall kan läsa vad det står i de avbildade tidningsklippen.

Man får en bra bild av hur huvudpersonen, Jack Kotschack var för en människa. Jag har aldrig träffat honom men han känns ändå som en bekant tack vare boken. Och det märks att författaren, sonen Jan, är en driven skribent. Boken fungerar bra att läsa rakt igenom. Och tack vare personregistret kan man sedan ha den som uppslagsbok. Han gör också då och då en liten kort resumé över läget vid olika tidpunkter. Ett bra sätt för att få en överblick över läget i olika ställen i boken. Som i stort sett är kronologiskt uppbyggd. (...)

Boken är ett måste för varje sann "Radio Nordiot"!

 

Göran Lindemark, moderator för Radio Nord-gruppen på Yahoo

 

  

Hem
Boken
Kommentarer
Till förlaget - köp boken

Utdrag

Extra material

Om författaren
Ljud
Forum
Blogg
Kontakt
In English

 

 

 

Hem Boken Kommentarer Till förlaget - köp boken Utdrag Extra material Om författaren Ljud Forum Blogg Kontakt In English

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej Jan! Tack för en fantastisk bok! Jag läser nästan aldrig böcker men jag hade förhandsbeställt denna eftersom jag var med på den tiden och lyssnade på Radio Nord. Jag hämtade ut boken idag 14/10 2009 och kunde inte sluta förrän jag läst igenom den, därav den sena timmen. Du skriver på slutet att en del personer har ett hat gentemot sossarna för det dom gjorde, jag är en av dom. Jag var tretton år gammal och fick veta på skolan att en radiostation på mellanvåg börjat sända, sedan var jag fast . Jag spelade in program på rullbandspelare men tog bort reklamen, något som jag ångrar idag.

Jag tror att jag har ungefär 30 timmar inspelningar med Radio Nord och jag vårdar dem ömt!

Tack och ha det bra!

 

Rolf Åkerman, via email

Fler kommentarer från läsarna finns här

Kommentarer till boken 2